• info@guvenliksistemleri.gen.tr
  • 08508404684

KVKK Aydınlatma Metni

GÜVENLİK SİSTEMLERİ FİRMA REHBERİ VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, Güvenlik Sistemleri Firma Rehberi tarafından, Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verileriniz, iş amaçlarıyla bağlı olarak, aşağıda açıklandığı çerçevede kullanılmak, kaydedilmek, saklanmak, güncellenmek, aktarılmak ve/veya sınıflandırılmak suretiyle işlenecektir. Bu kapsamda Güvenlik Sistemleri Firma Rehberi tarafından başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verilerin korunması amacıyla düzenlenen Kanun ve Yönetmelikler gereğince Güvenlik Sistemleri Firma Rehberi , kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesini önleme, hukuka aykırı olarak erişilmesini önleme ve muhafazasını sağlama amacıyla, uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik tüm teknik ve idari tedbirleri almaktadır.

 

Bu metnin hedef kitlesi, Güvenlik Sistemleri Firma Rehberi çalışanları veya Güvenlik Sistemleri Firma Rehberi’ne iş başvurusu yapmış olan çalışan adayları dışındaki, Güvenlik Sistemleri Firma Rehberi tarafından kişisel verileri işlenen firma olarak başvuru yapan üye gerçek kişiler, tüzel kişiler ya da ziyaretçi/son kullanıcı olarak başvuru yapan üye tüm gerçek kişiler ve tüzel kişilerdir.

 

Veri sorumlusu sıfatıyla işlenen kişisel verilere, burada belirtilenlerle sınırlı sayıda olmamak üzere aşağıda yer verilmektedir;

İsim, soy isim, doğum tarihi, adres, telefon numarası, e-posta adresi, çağrı merkezi/hizmet kalitesi ses kaydı, cookie kayıtları

 

Kişisel verilerin işlenme amaçları ve hukuki sebepleri; tarafınızca paylaşılan kişisel verileriniz;

 

  • Güvenlik Sistemleri Firma Rehberi tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri ve/veya temsil ettiğiniz kurum ve kuruluşları faydalandırmak için, Güvenlik Sistemleri Firma Rehberi’nin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması, pazarlama faaliyetlerinin yapılması, iş geliştirme ve planlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere gerekli çalışmaların yürütülmesi,
  • Güvenlik Sistemleri Firma Rehberi tarafından yürütülen iletişime yönelik idari operasyonların yürütülmesi,
  • İş ortağı/müşteri/tedarikçi (yetkili veya çalışanları) ilişkilerinin kurulması,
  • İş ortaklarımız, tedarikçilerimiz veya sair üçüncü kişilerle birlikte sunulan ürün ve hizmetlere ilişkin sözleşme gereklerinin ve finansal mutabakatın sağlanması,
  • Güvenlik Sistemleri Firma Rehberi insan kaynakları politikalarının yürütülmesi,
  • Güvenlik Sistemleri Firma Rehberi çağrı merkezinin aranması veya internet sayfasının kullanılması amacıyla işlenecektir.

 

Kişisel verilerin toplanma ve saklanma yöntemi; Güvenlik Sistemleri Firma Rehberi ile paylaştığınız kişisel verileriniz, otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, ofisler, şubeler, çağrı merkezi, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilir. Kişisel verileriniz elektronik ve/veya fiziksel ortamlarda saklanacaktır. Şirketimiz tarafından temin edilen ve saklanan kişisel verilerinizin saklandıkları ortamlarda yetkisiz erişime maruz kalmamaları, manipülasyona uğramamaları, kaybolmamaları ve zarar görmemeleri amacıyla gereken iş süreçlerinin tasarımı ile teknik güvenlik altyapı geliştirmeleri uygulanmaktadır.

 

Kişisel verileriniz, size bildirilen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gerekli tüm bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenecek ve yasal saklama süresince veya böyle bir süre öngörülmemişse işleme amacının gerekli kıldığı süre boyunca saklanacak ve işlenecektir. Bu süre sona erdiğinde, kişisel verileriniz silinme, yok edilme ya da anonimleştirme yöntemleri ile Şirketimizin veri akışlarından çıkarılacaktır.

 

Kişisel Verilerin aktarılması;

Kişisel verileriniz hiçbir şekilde aktarılmamaktadır.

 

KVKK’nın 11. maddesi gereği haklarınız; Güvenlik Sistemleri Firma Rehberi’ne başvurarak, kişisel verilerinizin;

  • İşlenip işlenmediğini öğrenme,
  • İşlenmişse bilgi talep etme,
  • İşlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,
  • Eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,
  • KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme,
  • Aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
  • Münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

 

Kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.KVK Kanunu’nun 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, yazılı olarak veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirlediği diğer yöntemlerle Şirketimize iletebilirsiniz.

 

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ile talep dilekçenizi bizzat elden teslim edebilir, noter kanalıyla veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen diğer yöntemler ile gönderebilir veya info@guvenliksistemleri.gen.tr adresine iletebilirsiniz.

esenler escort taksim escort fındıkzade escort şile escort anadolu yakası escort bağcılar escort beyoğlu escort küçükçekmece escort sultanbeyli escort sultanbeyli escort sultangazi escort güneşli escort kayaşehir escort ataşehir escort kartal escort nevşehir escort antalya escort beylikduzu escort istanbul escort esenyurt escort beylikdüzü escort avc˝lar escort sirinevler escort avcılar escort avcılar escort Bahçeşehir fındıkzade escort eskişehir escort eskişehir escort kocaeli-escort kocaeli-escort izmit-escort kocaeli escort malatya escort porno porno izle amatör porno hd sikiş türk porno liseli porno brazzers porno